Qui som i què fem?
L'Espai de Debat Educatiu de la Garriga és un nou projecte d’acompanyament a l’escolaritat
i suport a la funció educativa de les famílies, liderat per l’Ajuntament de la Garriga
amb el suport de la Diputació de Barcelona.
Volem oferir, a famílies, professionals de l’educació i altres agents socials i educatius del territori la possibilitat de reflexionar i debatre, conjuntament, aspectes importants de l’educació per tal de consensuar criteris d’actuació i millorar la coherència educativa.

Quan ho fem i on?

Les trobades es faran el quart dilluns de cada mes a la sala polivalent de Can Raspall.

Qui pot participar?

Al projecte hi pot participar tothom que tingui interès amb l’educació, contacte amb infants, adolescents i joves (de 0 a 18 anys) i que tingui ganes de rebre i compartir els seus coneixements i experiències en educació.

On puc inscriure'm?

Per inscriure-s’hi només cal trucar al telèfon 93 860 59 90, enviar un correu a: bperez@ajlagarriga.cat o omplir el formulari de la web http://www.lagarriga.cat/municipi-per-temes/ensenyament/espai-de-debat-educatiu/

dilluns, 12 de març del 2018

Convivència i prevenció del bullying

El 26 de febrer va tenir lloc la trobada de L'Espai amb noves incorporacions que van ser benvingudes tant per la seva presencia com per les seves aportacions que van ser molt positives.

Reunió intensa i de reflexió pels assistents, ja que el tema que debatem és malauradament més d'actualitat del que ens pensem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada